Kycklingsallad med en twist.

Fredag ÄNTLIGEN. 
Handlingen bortgjord och soffan känns skönare än någonsin. Till middag gjorde vi världens bästa kycklingsallad med hemgjorda vitlöksbröd på surdegsbröd. Måste jag säga mer? Mums! Vill du testa själv? Det här använde vi oss av.
 
Sallad: 
grillad kyckling (dirr från grillen.. eller konsum)
gnocchi, gärna al dente
körsbärstomater
granatäpple <--gör vilken tråkig sallad som helst till något mycket, mycket godare.
gurka
snackpaprika
 
Bröd:
Köp ett färskt surdegsbröd. Eller baka eget om du känner för det. 
Smält smör med vitlök, tillsätt olivolja.
Pensla på bröden, toppa med flingsalt och kör i ugn tills det känns bra. 
 
Där har du din smidiga fredagsmiddag, klar i ett nafs.
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp